Monday, November 11, 2013

Malaysia Blogger's Giveaway

Assalamualaikum....

rasanya giveaway ni macam... lain macam sikit laa.. maybe sebab aku baru nak start aktif berblogging, and baru nak join mana mana contest, segmen or giveaway.. so, baru first time aku jumpa giveaway yg ada syarat "warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia sahaja".. then, baru aku terfikir dalam group blogger kat fb tu memang ada macam macam kaum, bangsa, negara, etc... ohh maybe sebab tu lah giveaway ni came out dengan syarat macam tu... macam best je, macam best je.. jom join, jom join.. ^_^  kalau nak lagi details, click banner ok..



Syarat-Syarat Penyertaan :

  1. Warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia sahaja .

  2. Mempunyai blog dan facebook .

  3. Follow blog , Instagram dan like Fanpage sponsor .

  4. Buat entry yang bertajuk " Malaysia Blogger's Giveaway "

  5. Copy code dibawah dan paste di ruangan HTML entry.

  6. Hantar url penyertaan hanya di comment entry ini sahaja. Lain lain tidak diterima.

  7. Tarikh tutup : 10 Disember 2013
  8. Syarat daripada sponsor :

    Like Fanpage 























    Follow Instagram *abaikan jika tiada 

    Instagram Instagram Instagram Instagram  Instagram Instagram Instagram Instagram  Instagram Instagram

     Follow Blog 


    Share,click dan Like Di Facebook :

    1. Share page Stylez Store House di wall fb anda .





    2. 4 comments:

      Siti Hajar [Reply to comment]

      All the best oke ^^
      semoga menang giveaway ni..

      siti hajar [Reply to comment]

      thanks.. name kite sama.. hihi :)

      nur wanda Shuhada [Reply to comment]

      Dari GA sama . Jemput yea :)
      goodluck awak ..
      ♥ http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/11/malaysia-bloggers-giveaway.html
      ♥ http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

      ain ruslee [Reply to comment]

      datang berkunjung dan follow sini .
      Dari GA yg sama
      Malaysia Blogger Giveaway