Wednesday, November 13, 2013

1k Giveaway by Cik Arnab

Assalamualaikum...

Dia ni pantang nampak orang buat giveaway and segmen, mesti cecepat nak join.. ehh, biarlahh.. orang nak bagi kita rezeki, tak salah mencuba, kan? ngee~ btw, giveaway ni nampak menarik sebab terpampang 1k kat tajuk tu.. so, mesti lah hadiah dia best best kan.. lagipun, aku tak tahu nak merepek apa kat blog ni... aku ni bukan lah yg jenis suka gosip gosip pasal artis, tak reti buat tutorial, tak tahu nak bagi tips, tak pandai berfashion... so, apa nak nak buat? join je laaaaaa apa apa yg orang buat.. hoho ^_^ anyway, bila nampak "arnab" tu, aku tersentap kejap sebab sedar gigi aku ada iras gigi arnab... -.-'




apa tunggu lagi? jom la join... sila klik banner comel kat atas ni kalau nak join, kalau tak nak join pun kena klik jugak... mana lah tahu berubah hati bila dah tengok hadiahnya.. kalau menang, boleh lah tambah koleksi tudung, haa tak pun, jimat duit topup... rezeki jugak kan? jom jom... ^^

2 comments:

Cik Arnab [Reply to comment]

Terima kasih kerana sudi Join. selesaikan ye mana mana syarat yang belum diselesaikan jika ada. Selalulah berkunjung ke blog CA kerana mungkin berlaku pertambahan syarat. Gudluck sayang sayang sekalian :)

Munirah Ezzaty [Reply to comment]

http://mun-rah.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html