Thursday, October 24, 2013

Mini Giveaway By Nabila Medan

Assalamualaikum.....

Pepagi buta macam ni, macam biasalah facebook and twitter dah slow sebab ramai dah tidur.. aku? well, sepanjang cuti sem ni, memang aku akan bertukar jadi burung hantu.. hekhek.. so, bila mata masih tak nak tidur, blogwalking lah kejap.. then, terjumpa entry pasal mini giveaway kat blog http://www.kisahemasputih.com ni..


CLICK BANNER!!

Actually ni 1st time aku join giveaway ni.. and bila baca tang hadiah tu, aku terkesima jap.. terus aku google produk MaryKay ni.. hahaha.. nampak tak aku ni ketinggalan sikit.. err sikit ke? aku tahu MaryKay ni ada barang make up je tu pun tak berapa nak confirm.. hukhuk.. so disebabkan syarat nya pun simple je, why not aku try kan.. ade rezeki ke takde, tu belakang kira.. kalau ada, alhamdulillah.. kalau takde, try yang lain plak (cehhh, dalam hati teringin nak produk MaryKay ni sbnrnya).. ehemm, btw, sebagai seorang yang agak ketinggalan "sikit" ni, aku berharap jugak lah dapat try produk ni.. plus, orang cakap mask sheisedo tu bagus, teringin lah nak try jugak kan.. dapat salah satu daripada hadiah tu pun jadilah.. ngee~ jom lah reramai join.. click banner tu tau kalau nak tahu syaratnya.. so, wish me luck and good luck too ! ^_^
XOXO  

2 comments:

Azhafizah Md Nor [Reply to comment]

Singgah dari segmen yang sama :)

http://www.azhafizah.com/2013/10/mini-giveaway-by-nabila-medan.html

Liza Licha [Reply to comment]

wah.. join GA. Gud luck ye dear :)

singgah follw awk jugk.