Wednesday, August 12, 2015

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie

Assalamualaikum..

Actually dah lama aku nak join contest or segmen bergambar, maklumlah kaki selfie. Kihkih. Tapi baru sekarang jumpa segmen yang melibatkan gambar. Thanks to Cik En. So, takkan nak tengok macam tu je kan, haruslah join.. Jom jom!

klik banner untuk join

Gambar banyak dah transfer kat laptop. Banyak sangat sampai beribu, belum rasa nak bukak balik semua gambar tu pasal banyak gambar dengan kawan uitm, nanti rinduuu... So, ambik je lah gambar apa yang ada kat handphone. Gambar ni boleh kan Cik En? Hehe..



Disebabkan lately ni ada beberapa ketul jerawat muncul kat muka aku ni, marilah kita sama sama baca entry Cik En apa sebab jerawat timbul.

3 comments:

Eintan Nurfuzie [Reply to comment]

terima kasih join.. dha masuk dlm list peserta :)

Riana LittleCuties [Reply to comment]

Good Luck awk.... saya dari segmen yg sama...hihihi

http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

Eintan Nurfuzie [Reply to comment]

asslamualaikum..
singgah sni drop sketch pic giveaway

http://www.nurfuzie.com/2015/08/sketch-giveaway-siti-hajar.html