Wednesday, February 13, 2013

rindu.. :)

Assalamualaikum..
actually tak tau nak type ape tapi tak kira nak type jugak..
hm, rase nye my bf n i susah nak jumpa..
paling tak pun nak kena tunggu aku cuti n blek uma baru dapat jumpe..
aritu masa start cuti n dia pun cuti lama, kepala aku pun mula merancang nak jumpa..
tapi malangnya boleh pulak dia gi melaka laa, PD laa, BP laa...
bape hari pastu baru reti balik..
isyhhh..tak tau ke kita punyalah rindu kat dia tahap gila babeng ni hahh..
dah laa cuti yg sangat membosankan..
duk uma bosan, suruh balik segamat pun tak nak..
ape benda ntah yg aku nak sebenarnya nihh.. =.='
luckily, lepas dia balik tu esok nya ktorg keluar..
tapi ntah knp mase minit yg pertama dia muncul depan aku, aku jadi speechless..
tetibe rase mcm malu-malu meoww pulak..
haha.. bongok jehhh...
maka dengan itu, masa mula memainkan peranan dengan sangat pantas..
jarum jam bergerak dengan laju nya..
that day, aku rase macam nak cakap thanks kat dia banyak banyak kali..
ade 7 sebab aku nak say thanks tapi tak perlu la state kat sini..
just thanks utk hari yg menggembirakan tu...
gua sayang lu laa beb... :')
btw, semoga kekal sampai bila-bila... 
^_^  XOXO 

5 comments:

ika ureqa [Reply to comment]

kite x rindu ke??? ermmm.. =(

siti hajar [Reply to comment]

hahaha.. rndu jgk laa.. tp lg rndu abg ite... hehe :)

ika ureqa [Reply to comment]

yelah kn.. abg cyg dy jelh.. hu,hu..

siti hajar [Reply to comment]

hehe.. eleh,, dia pun dah ade abg cyg jugak, tak gitu?? :)

ika ureqa [Reply to comment]

ha,ha.... oppsss kantoi plak... hu,hu..