Wednesday, September 9, 2015

Giveaway 1.0 Missdae

Assalamualaikum..

klik banner untuk join

Teringin sangat nak pergi The Shore Malacca tu. Semoga ada rezeki. Aminn.. Jom join reramai. Good Luck!

p/s: iolls sangat suka baca blog yg owner nya suka pergi travel. Nak pergi travel, tak mampu lagi, baca cerita orang je lah mampu. hiks.

7 comments:

Mardiah Diana [Reply to comment]

Salam singgah dari GA yang sama...semoga berjaya..

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

Missdae [Reply to comment]

Thank you for joining and supporting semua. Sekiranya ikut segala syarat in sha Allah ada peluang untuk menang.


Antara yang perlu diambil kira ialah :

1. Mesti join blog MissDae
2. Mesti LIKE fb Missdae
3. Mesti Follow Ig @Cheapskatetraveller.
4. Mesti post entry ke dalam blog.

Sekiranya tidak memenuhi mana2 syarat dan admin akan check secara strictly dan dengan teliti, maka peluang utk anda menang tipis.

Semoga berjaya. :)

Eina Md Ali [Reply to comment]

Hai, Eina singgah jalan2 sini, Eina dari segmen GA yang sama.

Good Luck ya :)

http://vitaminkesihatansejagat.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

Nurul Syahida [Reply to comment]

good luck! :) Syida dari segmen yang sama...:) done follow di sini...follower yang ke 85

Syah [Reply to comment]

jom join ga ni,,,rm200 menanti anda!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Nabila Syifa [Reply to comment]

hai..blogwalking here

Dyana Hassan [Reply to comment]

Hi, saja blogwalking and follow you back sebab awak pernah masuk GA saya before ni. Thanks and good luck with this GA!
Btw feel free to singgah and baca new blog entry sy http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-dah-masuk-jom-shopping-dorothy.html