Tuesday, December 3, 2013

Nuffnang ada masalah ke?

Assalamualaikumm....

kenapa eh? kenapa nuffnang aku tak gerak gerak? almost sebulan... takde orang klik iklan aku ke? or nuffnang tu yg bermasalah? tapi hari tu macam ada baca kat shoutbox, ada orang baik hati klik iklan aku... tapi...... kenapa segitu je amount nya? seems nobody click on my ads..... hm, sedih, kecewa... tapi takpe lah maybe bukan rezeki aku.. nanti kalau ada rezeki, ada lah tu kan... :(

1 comment:

uyu kawaii [Reply to comment]

hai assalamualaikum jom beramai-ramai join contest yangawesome ni ada bnyk hadiah gempak antaranya ialah
Blog TERcute - Like Terbanyak
(Rm10 Cash, Vcoa, Dompet, Baju, Inner Bawal, Brooch, Bookmark, Cd Leo Ranger vol 12,Kolaborasi Remix oleh DJ Fuzz)
Blog TERCute - Pilihan Sha
(Rm10 Cash, Vcoa, Baju, Inner Bawal, Brooch, Bookmark, Cd Leo Ranger vol 12,Kolaborasi Remix oleh DJ Fuzz)
Top Referral
(Brooch, keychain, Bookmark, Shawl Half Moon, Mask)
Random
2x Inner Bawal
1x Shawl
10x keychain
7x Topup RM 5
2x Mask

http://artisarainbow.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html