Wednesday, February 10, 2016

Giveaway Sugarscarf by zeeralily

Assalamualaikum.

Macam biasa lah iolls kalau tetiba muncul balik kat blog ni mesti join giveaway je. Lepas dah join banyak2 pastu senyap balik. Kahkah. 




SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda

3) Like Facebook :

 

4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'

5) Copy banner diatas & back link pada entry ini

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Lastly, tinggalkan link penyertaan pada comment entry ini


HADIAH UTAMA

Sugarscarf Lana Basic Premium Shawl - Lana Ash Pink
Hope By Sugarscarf - Hope Kate Ribbon Red


SAGUHATI
Skin Care Product 

Bagi berlaku adil, Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw

Wish u all the best!

2 comments:

alya_chan [Reply to comment]

Singgah sini :)

http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/giveaway-sugarscarf-by-zeeralily.html

Bonda Zahra [Reply to comment]

singgah & follow sini dari GA y sama.gudluck;)